Start je eigen actie

Start nu je eigen fundraiser om geld op te halen voor ons cruciale werk. Vraag je vrienden en familieleden je te sponsoren.

Met jouw fundraiser steun je een beweging die met strategische, gerichte campagnes échte impact op het klimaat kan maken. Als je meer dan 50 euro ophaalt, krijg je een kleine verrassing van ons. Haal je meer dan 150 euro op? Dan krijg je een uniek Fossielvrij t-shirt.

Wat voor actie kun je doen om jouw vrienden te laten bijdragen? Hier zijn een aantal ideeën, maar doe iets waar jij goed in bent en blij van wordt!

  • Organiseer je eigen zoom-verjaardagsfeestje! En vraag - in plaats van cadeautjes - een donatie.
  • Trek je fietsbroek aan en daag jezelf uit! Fiets bijvoorbeeld het aantal kilometers dat gelijk staat aan het aantal particles per million in de atmosfeer in het jaar dat jij geboren bent. Laat je vrienden en familie je aanmoedigen door een donatie te geven!
  • Ga plandelen of ploggen! Wat!? Dit is een wandeling lopen of joggen, en tegelijkertijd afval rapen in de natuur. Vraag je vrienden om per volle afvalzak een donatie te doen.
  • Ben jij creatief? Bak koekjes, maak een tekening, brei een sjaal, organiseer een speurtocht of geef een online concert (via zoom) in ruil voor donaties. Doe wat jij leuk vindt!

Houd rekening met de coronamaatregelen. Organiseer dus geen acties waarbij mensen fysiek samenkomen.

Je kunt ook als team - samen met je sportteam, vriendengroep of klas - geld ophalen. Start nu je eigen actie en meld je aan op dit platform.