Climate Runner 1

Arjen Bieleman

( Member of team: Climate Runners )

Still to go

from € 1.000 (77%)

Mijn naam is Arjen. Ik ben bijna veertiger, trotse vader van een prachtige dochter en trouwe partner van onze kanjer Liset. Ik woon momenteel in Amsterdam en ik maak me al langere tijd ongerust.

Ongerust, omdat daadkrachtige actie om gevaarlijke klimaatverandering tegen te gaan achter blijft. En ik voel me rusteloos, omdat ik er veel over lees en merk dat ik moeite heb om die onrust een plek te geven of in actie om te zetten.

De klimaatcrisis lijkt ongrijpbaar, waar moet je beginnen? Terwijl Nederland als laagland zoveel heeft te winnen, en te verliezen.

Nu heeft Fossielvrij NL, de stichting van Liset, dat al enige tijd het vuur aan de schenen legt van onze publieke instellingen, geld nodig om hun strijd voort te kunnen zetten. Ze bevechten onder andere ons ambtenarenpensioenfonds ABP en zetten ze onder druk om hun beleggingen zo snel mogelijk uit bedrijven en projecten te halen in de fossiele industrie (lees: investeringen in kolen, olie en gas).

Om geld op te halen voor Fossielvrij NL en de druk op het ABP te vergroten, heb ik besloten mijn wekelijkse hardlooprondjes in het vondelpark meer zin te geven. Ik ga de uitdaging aan om zaterdag 27 maart de letters ‘ABP FOSSIEL VRIJ’ te gaan hardlopen in de iconische binnenstad van Amsterdam. We leggen de route digitaal vast met de sportapp Strava. Steun je mij en Fossielvrij met een donatie?

Wil je meer doen dan alleen doneren? Loop dan mee! De afstand is ongeveer 30 km, dus ongetraind meedoen raad ik af. Er mag momenteel in tweetallen buiten worden gesport. Dus we kunnen de route in duo’s coronaproof achter elkaar lopen. Meld je aan door te mailen naar: arjenbieleman@gmail.com

Daarnaast hebben we een prijsvraag: Hoeveel meters gaan wij exact lopen? Geef in je comments aan hoeveel en de drie personen die het dichtst bijzitten ontvangen prachtige custom-made gadgets van Fossielvrij NL. Vergeet dan niet om niet-anoniem te doneren.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€ 30 01-04-2021 | 12:31
€ 15 27-03-2021 | 16:14 Klasse Biele! Trots op je
€ 25 27-03-2021 | 13:43
€ 30 27-03-2021 | 12:00
€ 35 27-03-2021 | 09:52 Go go go
View all

Update op mijn instagram

19-03-2021 | 16:00 Hoi beste donoren en hopelijk soon-to-be donoren, Check even mijn instagram (Arjen Bieleman) voor een belangrijke en leuke update! https://www.instagram.com/tv/CMmOp6LHgm3/?igshid=1bfko0ciu0rj In de tussentijd trainen we hard door, zodat we fit en gemotiveerd aan de start staan. groeten, Arjen
Read more